Lämpöpumput

Lämpöpumppujen myynti ja asennus Turun, Liedon sekä Varsinais-Suomen alueella

Lämpöpumput ovat erittäin energiatehokas ja taloudellinen ratkaisu kodin lämmitykseen. Lämpöpumpuilla sisäilma pysyy miellyttävän tasaisena ja asennuksen jälkeen ne tuovat käyttäjälleen merkittävää säästöä. Pumput sopivat niin omakotitaloihin, kesämökkeihin kuin muihinkin kiinteistöihin, sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. 

Myymme huippuvalmistajien maalämpö-, ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput. Hoidamme samalla myös lämpöpumppujen asennuksen, jolloin voit varmistua siitä, että saat pumpusta parhaan mahdollisen hyödyn. Opastamme myös laitteen käytössä ja teemme tarvittavat säädöt - saat pumpun täysin toimintavalmiina. 

Maalämpöpumput

Uusiutuvana energiana maalämpö on varsin luontoystävällinen valinta. Maalämpöpumpun toiminta perustuu maaperään tai vesistöihin sitoutuneen aurinkoenergian pumppaamiseen. Maalämpöpumppu voidaan liittää vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Hoidamme puolestasi kaiken pumpun asennukseen liittyvän työn lämpökaivon porauksista laitteen asennukseen, valmiiseen lopputulokseen saakka.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla sisäilmaa saadaan tehokkaasti lämmitettyä ja viilennettyä. Pumppu poistaa myös sisäilmasta kosteutta, mikä ehkäisee homeen kasvua. Kun kotia halutaan lämmittää, ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoa sisäilmaan. Viilennettäessä periaate on päinvastainen. Autamme valitsemaan pumpun, joka sopii parhaiten pohjoismaiseen ilmastoon ja sinun kiinteistöösi. 

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja tarpeen mukaan käyttövesijärjestelmään. Näin pumppu hoitaa sekä talon että käyttöveden lämmityksen ympäri vuoden. 

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi sopiva lämpöpumppu!

Ota yhteyttä tästä!